torsdag 18 oktober 2007

Oktobersol och "Singin in the rain".


Solen lyfter tillfälligt fram vissa detaljer i vegetationen till en höstlig färgpalett.


Gårdagen bjöd på en klarare luft och ett därmed ett lättare sinne. Avverkade det som måst göras mitt på dagen och har gjort resten tidigt i morse, mellan klockan fyra och halv sex. Vaknade efter dryga tre timmars sömn och insåg att det vore dumt att somna om för att gå upp klockan fem. Stack istället iväg och gjorde klart och återvände sen till sängen och somnade om efter välförättat värv. Lite ovant att vara ute den tiden på morgonen, men det var lugnt.


Kvällen på Oscars blev mycket trevlig. Dom har gjort en fantastisk scenföreställning av "Singin in the rain" och den var värd all priser den fick. Vilka fantastiska artister vi har i det här landet. En del dansnummer är ju sanslöst bra och sen är dom lika bra som sångare. För att inte tala om Maria Lundqists komiska begåvning, inte minst kroppsligt.
  Vi satt på andra raden, för ovanligehetens skull, och det ger en extra dimension åt dom stora dansnumren. Samtidigt ser man scenväxlingarna på ett helt annat sätt. Men den stora gåtan för alla i salongen är väl hur dom får undan allt vattnet efter regnet i första aktens slut. Det är en scenteknisk bravad. En mycket minnesvärd kväll, som lockar till fler besök.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar