tisdag 2 oktober 2007

Eld i skogen


Har varit ett par vändor till staden för att frakta grejor. Naturen bjuder på skådespel trots att det är gråväder. Har även hunnit med de sista limningarna på ett gäng stapelbara stolar, som var lösa i benen. Det blir inte mycket tid på varje även om det tycks så, torktiden inräknad. Men då gör jag annat, så det blir det inga pengar för. Arbetet i skolan känns mycket segt just nu.
.
  Vi har fått melodin till den gamla frälsissången som gammelmor ville ha till begravningen, så nu blir det att plocka ut den. Jag fick en idé i går natt om Bellmans epistel 81 som ingångmusik. Borde kunna bli vackert på orgel. Jag skall diskutera detta med organisten och även föreslå lite ovanlig utgångsmusik som passar damen. 


Vad annat? Jag kapade häromdagen ned ett äppelträd som stod alldeles för nära huset och stal ljuset och utsikten från fönstren. Det var väldigt befriande, men man drar sig för att kapa fruktträd. Dom tyckte nog det var disans till huset när det planterades för länge sedan. Men träd växer. När jag kom hem i går satt naturligtvis Tyson och poserade på stubben.


Har också äntligen fått min nya mobiltelefon, så jag kan trycka fram de uppgifter jag vill ha. Mycket redigare apparat med tydliga funktioner och utan en massa onödigt tjafs.

4 kommentarer:

 1. Fin bild..Ha det gott/Kram

  SvaraRadera
 2. Hej Ja träd växer o blir mycket större än man har tänkt sig.Ljus behövs ju också.Ja det är underbara färger i naturen nu.:)

  SvaraRadera
 3. Så vackert det är på hösten. Synd bara att det blir vinter sen...

  SvaraRadera
 4. "En del människor tycker att Sverige är vackrast på vintern, men hur vet dom det? Då är ju hela Sverige täckt med snö." Tage DanielssonDet var på den tiden vi alltid hade snö om vintrarna.

  SvaraRadera