lördag 22 september 2007

Forsell till minne

Forsellkvällen med Visans Vänner blev bra för vår del. Vi fick sjunga våra låtar mot slutet av programmet, vilket får ses som en hedervärd placering. Vi lyckades också göra dem på ett bra sätt, som lovordades efteråt. Sambon sjöng "Jag står här på ett torg" och jag sjöng "Snurra min jord" plus en liten barnvisa, "Far han har gett mig en trumpet".
  Monica Lilja höll i programmet och berättade inledningsvis en del om Lars Forsells mångsidiga skapande och sjöng sen några visor till eget ackompanjemang. Vidare medverkade  den synskadade sångerskan Monica Söderberg, som på en mindre vanlig visa lyckades med konststycket att läsa texten i punktskrift samtidigt som hon sjöng. Bernt Johansson sjöng en egen tonsättning och en fin Forselltext till Streets of London, som vi fick med oss hem. Ett par tillresta damer bidrog också till underhållningen på ett förtjänstfullt sätt.
  Vi kom lite sent till maten, beroende på arbeten och resväg, men hann ändå få i oss så vi blev mätta och nöjda. I fortsättnimngen blir det lördagkvällar, vilket är mycket bättre för vår del.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar