fredag 10 augusti 2007

Tyson håller vaktJag tittar ut genom verkstadsfönstret och ser en mörk Volvo med utländsk registrering stoppa i grindhålet vid vår gamla infart. Mitt framför bilen sitter Tyson, vår katt som har ett stot bilintresse och synar alla som kommer hit. De kom alltså genom skogen, på den infarten vi normalt inte använder längre.
  När jag går ut kommer en yngre man fram och frågar på mycket dålig engeska om elektricitet till sin kamera. Något kryptiskt tycker jag. Den äldre mannen i bilen kan inte göra sig förstådd alls. Eftersom det varit fräcka stölder i husen runt omkring medan vi var bortresta, väljer jag att vara på den vaksamma sidan och inte släppa någon över bron. Jag hänvisar dom till macken i samhället och dom backar snabbt ut från infarten. Jag ringer polisen och frågar om dom har span på den bilen. Om inte annat kan dom ordna det. Det är tryggt med katt.
   Nu börjar åskan mullra, så nu drar jag ur sladden.

2 kommentarer:

  1. Duktigt Tyson. Det gäller att hålla kollen!

    SvaraRadera
  2. Duktig kisse. De håller koll. Igår kom vi hem vid halv ett. Vi samåkte och blev avsläppta på andra sidan området mot där vi själva har bilen. Så fort vår skjuts åkt i väg så står Pyran mitt framför oss och grälar på oss att vi kommer hem så sent och sen springer hon framför fötterna hela vägen till huset. Hur kunde hon veta att vi skulle komma hem den vägen?? Kram

    SvaraRadera