måndag 7 juni 2010

Vågar man åka med SL?

"Föraren skulle ställa om datumet på stämpeln och då körde bussen i diket"! Jag slår vad om att det var en manlig förare, som trodde att han skulle kunna fokusera på två saker samtidigt. Så dumt, det klarar ju inte vi män. Ingen dog den här gången, men flera blev skadade.
 
Det som oroar mig är dels, att dom inte har bättre utbildning och klarare regler på SL än att förarna sitter och SMSar eller ändrar biljettstämplar medan dom kör. Dels oroar det mig, att det senaste hände på den busslinjen som jag själv använder, när jag skall till Stockholm. Kommer den där klanten att sitta vid ratten igen här ute på väg 280, så går ju ingen säker.

5 kommentarer:

 1. Jag såg dig i filmen "Så Olika".. Du är allt en legendar!.. Gillar din blogg! Ingen vågar länge säga sanningen!

  SvaraRadera
 2. Hejsan Birger! Vilket lag vurmar du för i Fotbolls VM i Sveriges frånvaro?!

  SvaraRadera
 3. Fotbolls-VM???

  SvaraRadera
 4. Dennis Kjeer8 juni 2010 08:02

  Jeg tilhører mig, at vi nogensinde har mødt i Heby Castle, jeg tror, du spillede harpe eller sådan! Det var en flok år siden. Är du fortfarande verksam på Väddö?!! Glad du blog, Venlig hilsen fra Danmark!

  SvaraRadera
 5. Jag tycker mig minnas ditt namn och jag bodde tidigare på Väddö och jag spelar nyckelharpa, men jag minns inte att jag haft någon spelning på just Heby slott. Jag borde ha kommit ihåg det, för min morfar var trädgårdsmästare där en gång i tiden och jag skall dit och leta fornlämningar i sommar. Jag bor numera ett par mil in i landet. Kul att du tittade in.

  SvaraRadera