onsdag 5 september 2007

Kvällsljus


På hemväg, efter väl förrättat värv som det heter, var jag tvungen att stanna till och ta ett par bilder i det fantastiska kvällsljuset. Solen står strax över trädtopparna och skickar dessa långa skuggor över fälten och ger den där extra varma färgen mot den annars gråmulna himlen.
  Filminspelningen avlöpte väl och det kan nog bli roligt i slutändan. Charlotte Perelli gjorde i alla fall good show av det hela och jag fick äran att introducera hennes framträdande. Vet ännu inte när det kommer att sändas.
  Kvällens spelning för DHR gick också väl men kändes lite trög, möjligen beroende på att en del av publiken kunde identifieras som tillhörande frikyrkan och en del av våra visor var lite fräcka och innehållande svordomar. Detta är alltid en delikat fråga, hur mycket hänsyn man skall ta och hur man skall kunna veta sådant i förväg, om man inte gör ett rent kyrkligt program.
  I den sena timmen var det sedan kvällsljus i hela skolan, då jag i ensamt maljestät drog runt med min vagn sjungande Gladiatorernas intåg.
  En stor del av morgonen har fått ägnas åt att över huvud taget komma ut på nätet, då något i säkerhetssystemet blockerade anslutningen. Efter ett par supportsamtal löste det sig till slut, and here I am. Det ser ut att bli en fin dag vad vädret beträffar. vad jobbet beträffar blir den långrandig, onsdagen är längsta passet.


1 kommentar:

  1. Det var ju bra att solen sken över dina trakter så att du kunde fånga de här vackra bilderna, den ensliga björken inte minst. Tycker nog din tidigare (som du beskrivit den) horisontella resa börjat ändra riktning på allvar!

    SvaraRadera