torsdag 20 maj 2010

Musikveckan och Konstrundan

Södertjära
Den slingriga vägen över Södertjära är snabbaste vägen hem från körövningen 


Den här veckan blir en sådan vecka, då det är någon spelning eller övning inbokad varje dag utom söndag. Måndagen spelade "Svartöga musikanter" ombord på ångaren Blidösund, tisdagen spelade jag själv på pensionärsdagen i Märsta, onsdag- och torsdagkvällarna orinarie körövningar med olika körer, fredag genrep med Skärgårdskören och Lördag konsert på Taubedagen. Då hinner man inte stelna till varken i fingrar eller stämband. Taubeprogramet börjar sitta, men till genrepet tillkommer kören från Kökar och då blir det nya premisser. Då beror det på hur säkra dom är och hur snabbt dom tar till sig det vi gått igenom i tolkningsdetaljer och tempon.
  Samtidigt, på lördag och söndag, pågår Konstrundan i norrtälje kommun, där Roslagens konstnärer visar sina alster i ateljéer och på en samlingsutställning vid NOA, Norrtälje Ateljeförening på gamla LV3-området. Jag har fått hänga mina målningar där, för att kunna vara med på Taubefestivalen. Sen är det bara att hoppas, att folk hittar dit.
   På söndagen är det också spelmansstämma i Knutby, där jag också borde varit med för att fullända veckan, men där får jag stå över. Jag tar väl med mig harpan och spelar lite för utställningsbesökarna istället.

2 kommentarer:

  1. Jag funderar över om du har några alster till salu? För rimliga priser dvs, Jag är mycket intresserad av lokal konst! Mest för att du har ett förflutet på Väddö och är erkändt duktig!

    SvaraRadera
  2. Just nu på Konstrundan lördag och söndag kan man alltså se några av mina målningar vid NOA.De är samtliga till salu. En bild finns också på samlingsutställningen i Aula Grandert

    SvaraRadera