torsdag 12 juli 2007

Jobb igen.

Plötsligt ramlar det in jobb både i verkstan och ett statistjobb för SF, med två timmars intervall. Det är ofta så tycker jag. Det kan vara tyst ett par tre veckor och sen kommer det flera saker samtidigt. När det gäller spelningar skall det ofta vara på samma dag dessutom, så att man blir tvungen att tacka nej till nåt, vilket alltid är tråkigt.
  En gång lyckades vi pressa in tre olika speljobb samma dag med olika program. Det sista var sent på kvällen för ett konferensgäng, som var bra i gasen, hörde vi från matsalen. Vi trodde att det skulle bli svårt att få tyst på dom, men det blev en jättebra spelning. Dom hade pratat av sig och satt som ljus och lyssnade och var verkligen med.
  Nu fick jag i alla fall  fara iväg i dag och hämta flera renoveringsobjekt från ett och samma ställe och mer fanns det när det här var klart. Jag har gjort jobb åt dom tidigare som utföll till belåtenhet, så det kändes bra.
  Statistjobbet blir i svinottan en dag i nästa vecka, för att vi skall hinna filma i lokalen innan dom skall öppna för allmänheten. Vi skall vara ett gäng gubbar som spelar schack. Verkar överkomligt svårt, om  man säger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar